Čista Divljina K.A. Tucker

Ova je kutijica isporučena u zadnjem tjednu veljače, a kako i priliči mjesecu ljubavi odlučili smo sve proizvode, uključujući i knjigu, povezati u jednu temu – ljubav. Možemo reći da je pred vama jedna prava romance box.

U novoj Peekabook kutijici su:
Knjiga Čista divljina; K.A. Tucker, Fokus komunikacije

Opis sadržaja knjige:
“Calla Fletcher bila je beba kada je njezina majka zaključila da nije u stanju živjeti u aljaškom gradiću, kamo ju je dovela ljubav prema pilotu Wrenu, Callinu ocu. S djetetom je napustila Aljasku, ali i čovjeka za kojeg je bila uvjerena da je ljubav njezina života. Dvadeset i šest godina kasnije Calla ne poznaje oca. Jedini kontakt koji je s njim imala bio je telefonski, i to dok je bila djevojčica. Međutim, kad dozna da je teško bolestan, zna da više ne može izbjeći putovanje u zabačeni gradić u kojem je rođena. Ništa ju nije moglo pripremiti na Aljasku kakva ju je dočekala, hladna i surova. No sa svakim novim danom koji provede tamo, Calla otkriva da se iza sve te grubosti kriju ogromna srca. Osobito jedno – ono koje će Callu dovesti u iskušenje. Smije li ponoviti grešku svoje majke i zaljubiti se u aljaškog pilota? U muškarca koji ne poznaje život grada niti ga ima ikakvu namjeru upoznati? Ne odveć sretnog, ali ponosnog muškarca kojem su pilotska kabina i malena zajednica skromnih mještana cijeli – i jedini – život?”

knjiga čista divljinaMaska za spavanje, Asteria & Peekabook
Prekrasna maska za spavanje nježne boje i još nježnijeg materijala pomoći će vam da brže utonete u san, pogotovo nakon još jednog čitanja do dugo u noć. Ručno je krojena i šivana u Hrvatskoj. Limited edition. Natpis: book hangover

Knjižica Ljubav, Naklada Veble
Pomno stvarana knjižica Ljubav sadrži najljepše citate o ljubavi. Veselo je ilustrirana i moderno dizajnirana.

Magnetni klip Srce
Magnetni klip u obliku srca pomoću kojega možete pričvrstiti olovku za knjigu, organizirati svoje kablove ili slušalice i označiti stranicu.

Kartica o knjizi
Jedna je za bilježenje tijekom i nakon čitanja, a na drugoj saznajete zanimljivosti o autorici. K.A. Tucker ima zanimljivu priču o početku spisateljske karijere i još zanimljiviji stav o guilty pleasure čitanju i „lošim knjigama“. Sve to, i još ponešto, napisano je na dvije stranice A5 kartice.


Bookmarker by Peekabook
Natpis: All you read is love

Asteria letak s kodom za 10% popusta na ukupnu kupovinu

Nescafe Gold Cappuccino, 2 paketića

Sviđa ti se ova kutijica? Naruči ju ovdje. Više voliš iznenađenja? Novu mystery kutijicu naruči ovdje.

0 Shares

Komentari su isključeni.