Natalie Jenner Društvo ljubitelja Jane Austen

Društvo ljubitelja Jane Austen Natalie Jenner

Još jedna Peekabook kutijica stigla je na adrese naših pretplatnika. Sadrži dugo iščekivanu knjigu, koju uspoređuju s jednom od mojih najdražih “Društvo za književnost i pitu od krumpira s Guernseya”. Ostaje ti vidjeti jesu li usporedbe točne.

 

Sadržaj kutijice:

Knjiga Društvo ljubitelja Jane Austen, Natalie Jenner, Mozaik knjiga

Sadržaj knjige:
“Rat je završio prije samo nekoliko mjeseci, ali malenom selu Chawton prijeti još jedan težak udarac. Imanje Chawton, srce zajednice i mjesto nekadašnjeg voljenog doma Jane Austen, moglo bi se prodati najpovoljnijem ponuđaču.

Osmero mještana poveže njihova ljubav prema romanima slavne spisateljice te osnuju Društvo ljubitelja Jane Austen. Stvaraju se nova prijateljstva, a bol iz prošlosti počinje zacjeljivati dok pritom traže način da očuvaju ostavštinu Jane Austen prije nego što bude prekasno. Usput možda dođe i do nekoliko neočekivanih iznenađenja…

Glumica koja sanja o ulozi u filmu Razum i osjećaji…

Seoski liječnik koji pronalazi utjehu u romanu Emma…

Farmer koji potajno čita Ponos i predrasude…

Može li se jedno seoce udružiti da postigne nešto nevjerojatno i spasi ostavštinu Jane Austen?”

Društvo ljuubitelja Jane Austin

Mindfulness kartice

Mindfulness je sposobnost da budemo pristuni, da se odmorimo ovdje i sada, potpuno angažirani u onome što radimo u ovom trenutku.

Vježbanje svjesnosti donosi mnoge prednosti našem mentalnom i fizičkom zdravljuc, uključujući povećanu koncentraciju, poboljšano pamćenje, jačanje imuniteta, sreću i smanjenje stresa i tjeskobe.

Međutim, često živimo na autopilotu, razmišljajući o prošlosti ili planirajući budućnost.

Ovaj 30-dnevni izazov nudi vježbe koje će vam pomoćida budete povezaniji sa svojim stvarnim životom i pronađete smirenost, zadovoljstvo i jasnoću. Super je što jednom kad izazov završi kartice možeš pospremiti i ponovo koristiti.

Knjiga Društvo ljubitelja Jane Austin

Simple Express Glow gel za čišćenje lica s glinom, 50 ml

Sadrži đumbir, vitamin E, vitamin C i prirodnu glinu. Bez umjetnih bojila i mirisa. Bez alkohola. Dermatološki testirano. Nekomedogeno. Hipoalergeno. Maska za čišćenje i njegu lica. Nanijeti na kožu lica i ostaviti 5-7 min. Temeljito isprati.

Izazov: Nauči kako se bolje hraniti u 21 dan

Loše prehrambene navike mogu naštetiti zdravlju. Vrijedi ih promijeniti. Želiš početi jesti zdravije? Isprobaj ovaj izazov! Set sadrži motivirajuću narukvicu i kartice s savjetima/izazovima.

Bookmarker
Bookmarker Always looking for owlsome books dolazi s elastičnom gumicom za praktično označavanje tijekom čitanja.

Dimenzije: 17.5 cm x 4.7 cm.

Bookmarker za knjige

Čokoladica Corny, razni okusi

Nescafe Gold Cappuccino, 2 paketića (razni okusi)

Foto: D. Kovačević

 

 

0 Shares

Komentari su isključeni.