Često postavljena pitanja

Što je Peekabook?

Peekabook je zapravo tvoj mjesečni podsjetnik na to da odvojiš vrijeme za sebe uz novije objavljenu knjigu i proizvode vezane uz čitanje, self – care i zabavu.

Koje knjige mogu očekivati?

Biramo novoobjavljene knjige najboljih suvremenih autora različitih žanrova, knjige koje su dobile odlične kritike i koje ćeš htjeti preporučiti svima.

Što ako dobijem knjigu koju već imam ili koju sam pročitala?

O, ne! Može se dogoditi. No, osim ako ne kupuješ baš svaku novije objavljenu knjigu, šanse da ju već imaš su male. Ipak, ako si i dalje zabrinut/a, javi nam se na info@peekabook.hr.

Trebam li se registrirati prije kupnje?

Ne, registracija nije obavezna. Prije kupnje potrebno je samo ispuniti tražene podatke potrebne za dostavu.

Možete li složiti kutijicu po želji?

Da, naravno! Možete složiti svoju kombinaciju, npr. knjiga iz jedne kutijice s proizvodima iz druge ili zamijeniti proizvode (ako traženo imamo u ponudi).

Kako naručiti?

Odaberi uslugu koja ti najbolje odgovara:

1. Peekabook mystery box – sadržaj kutijice saznat ćeš tek po primitku. Narudžbe za novu  kutijicu primaju se do 25. u mjesecu ili do isteka zaliha , a sve se kutijice šalju na isti dan, neovisno o tome kada su naručene. Na tvoju adresu stižu u zadnjem tjednu tekućeg mjeseca.

2. Peekabook kutijice iz prethodnih mjeseci koje imamo na zalihi ili posebno složene poklon kutijice. Njihov je sadržaj poznat, a šaljemo ih nakon primitka uplate.

Koji su načini plaćanja?

Možeš platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom, karticama i pouzećem.

Koja je cijena dostave?

Naš partner za dostavu je GLS. Cijena dostave je 30 kuna.
Plaćanje prilikom preuzimanja naplaćuje se dodatnih 7 kuna.

Hoćete li prošle kutijice ponovno imati u prodaji?

Budući da svakog mjeseca izlazi nova kutijica, količine su ograničene i brzo se rasprodaju. Jednom kada su rasprodane više neće biti u prodaji.

Dostavljate li u inozemstvo?

Vrlo rado dostavit ćemo naše proizvode u države članice Europske unije. Za narudžbu pošalji nam e-mail na info@peekabook.hr.

Mogu li pokloniti Peekabook?

Naravno! Bliži se rođendan, godišnjica, blagdani ili druga posebna prilika- iznenadi dragu osobu i pokloni Peekabook kutijicu.

Prilikom plaćanja označi kvadratić Dostaviti na različitu adresu i upiši adresu primatelja, a u napomenu uz narudžbu možeš napisati poruku za primatelja koju ćemo priložiti uz poklon.

Povrat proizvoda?

Prema Zakonu o zaštiti potrošača imaš pravo na povrat isporučenog proizvoda u roku od 14 dana od dana primitka. Isporučeni proizvod potrebno je dostaviti na našu adresu o vlastitom trošku, u stanju u kojem je primljen, neotvoren i nekorišten. Povrat novca na račun nastupit će u zakonskom roku.

Želite surađivati s nama?

Za sva pitanja i prijedloge vezane uz suradnju, javite se na info@peekabook.hr.

Čekajte, imam još pitanja!

Nema problema, javi nam se na info@peekabook.hr. Odgovorit ćemo najbrže što možemo.

Odgovor može završiti u pretincu za neželjenu poštu pa predlažemo da i tamo pogledaš ukoliko odgovora nema duže vrijeme.