FAQ – Peekabook

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

_
Što je peekabook?

Peekabook je kutijica za sve nas koji volimo knjige i sve što je s njima povezano. U svakoj kutijici pronaći ćeš odličnu knjigu koju ćeš htjeti preporučiti svima koje sretneš i neodoljive proizvode za ponosne knjigoljupce.

Koje knjige mogu očekivati?

Birat ćemo novoobjavljene knjige najboljih suvremenih autora različitih žanrova, knjige koje su dobile odlične kritike i koje ćeš htjeti preporučiti svima.

Što ako dobijem knjigu koju već imam ili koju sam pročitala?

O, ne! Može se dogoditi. No, osim ako ne kupuješ baš svaku novije objavljenu knjigu, šanse da ju već imaš su male. Ipak, ako si i dalje zabrinut/a, javi nam se na info@peekabook.hr.

Kako naručiti?

Odaberi uslugu koja ti najbolje odgovara:

1. Peekabook mystery box (npr. Peekabook siječanj) – sadržaj kutijice saznat ćeš tek po primitku. Narudžbe se primaju do 25. u mjesecu, a sve se kutijice šalju na isti dan, neovisno o tome kada su naručene. Na tvoju adresu stižu posljednjeg tjedna u mjesecu.

2. Peekabook kutijice iz prethodnih mjeseci koje imamo na zalihi ili posebno složene poklon kutijice. Njihov je sadržaj poznat, a šaljemo ih nakon primitka uplate.

Koji su načini plaćanja?

Možeš platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom, karticama i pouzećem.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave je 25,00 kuna.

Mogu li pokloniti peekabook?

Naravno! Učinili smo darivanje super jednostavnim – bliži se rođendan, godišnjica, blagdani ili druga posebna prilika- iznenadi dragu osobu i pokloni peekabook.

Prilikom plaćanja označite kvadratić Dostaviti na različitu adresu i upišite adresu primatelja, a u napomenu uz narudžbu možete napisati poruku za primatelja koju ćemo priložiti uz poklon.

Povrat proizvoda?

Prema Zakonu o zaštiti potrošača imaš pravo na povrat isporučenog proizvoda u roku od 14 dana od dana primitka. Isporučeni proizvod potrebno je dostaviti na našu adresu o vlastitom trošku, u stanju u kojem je primljen, neotvoren i nekorišten. Povrat novca na račun nastupit će u zakonskom roku.

Želite surađivati s nama?

Nakladnik ste ili imate proizvod za koji biste voljeli da se nađe u našoj kutijici? Molimo, javite se na info@peekabook.hr.

Čekajte, imam još pitanja!

Nema problema, javi nam se na info@peekabook.hr. Odgovorit ćemo najbrže što možemo.