ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

_
Što je Peekabook?

Peekabook je kutijica za sve nas koji volimo knjige i sve što je s njima povezano. U svakoj kutijici pronaći ćeš odličnu knjigu koju ćeš htjeti preporučiti svima koje sretneš i neodoljive proizvode za ponosne knjigoljupce.

Koje knjige mogu očekivati?

Birat ćemo novoobjavljene knjige najboljih suvremenih autora različitih žanrova, knjige koje su dobile odlične kritike i koje ćeš htjeti preporučiti svima.

Što ako dobijem knjigu koju već imam ili koju sam pročitala?

O, ne! Može se dogoditi. No, osim ako ne kupuješ baš svaku novije objavljenu knjigu, šanse da ju već imaš su male. Ipak, ako si i dalje zabrinut/a, javi nam se na info@peekabook.hr.

Trebam li se registrirati prije kupnje?

Ne, registracija nije obavezna. Prije kupnje potrebno je samo ispuniti tražene podatke potrebne za dostavu.

Kako naručiti?

Odaberi uslugu koja ti najbolje odgovara:

1. Peekabook mystery box – sadržaj kutijice saznat ćeš tek po primitku. Narudžbe za novu  kutijicu primaju se do 25. u mjesecu ili do isteka zaliha , a sve se kutijice šalju na isti dan, neovisno o tome kada su naručene. Na tvoju adresu stižu u zadnjem tjednu tekućeg mjeseca.

2. Peekabook kutijice iz prethodnih mjeseci koje imamo na zalihi ili posebno složene poklon kutijice. Njihov je sadržaj poznat, a šaljemo ih nakon primitka uplate.

Koji su načini plaćanja?

Možeš platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom, karticama i pouzećem.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave je 25,00 kuna.
Plaćanje prilikom preuzimanja naplaćuje se dodatnih 7 kuna.

Hoćete li prošle kutijice ponovno imati u prodaji?

Budući da svakog mjeseca izlazi nova kutijica, količine su ograničene i brzo se rasprodaju. Jednom kada su rasprodane -više neće biti u prodaji.

Ipak, zbog velikog interesa i upita, planiramo vratiti neke prošle kutijice, stoga nas prati za novosti!

Mogu li pokloniti Peekabook?

Naravno! Darivanje savršenog poklona nikad nije bilo jednostavnije – bliži se rođendan, godišnjica, blagdani ili druga posebna prilika- iznenadi dragu osobu i pokloni peekabook box.

Prilikom plaćanja označite kvadratić Dostaviti na različitu adresu i upišite adresu primatelja, a u napomenu uz narudžbu možete napisati poruku za primatelja koju ćemo priložiti uz poklon.

Povrat proizvoda?

Prema Zakonu o zaštiti potrošača imaš pravo na povrat isporučenog proizvoda u roku od 14 dana od dana primitka. Isporučeni proizvod potrebno je dostaviti na našu adresu o vlastitom trošku, u stanju u kojem je primljen, neotvoren i nekorišten. Povrat novca na račun nastupit će u zakonskom roku.

Želite surađivati s nama?

Imate proizvod za koji biste voljeli da se nađe u našoj kutijici? Molimo, javite se na info@peekabook.hr.

Čekajte, imam još pitanja!

Nema problema, javi nam se na info@peekabook.hr. Odgovorit ćemo najbrže što možemo.

Odgovor može završiti u pretincu za neželjenu poštu pa predlažemo da i tamo pogledate ukoliko odgovora nema duže vrijeme.