Grad djevojaka Elizabeth Gilbert

 

S ovom smo kutijicom malo požurili, jer sam htjela da na vaše adrese stigne prije Božića, budući da ste ju mnogi kupili kao božićni poklon (za sebe ili za druge).

Iako se radi o prosinačkoj kutijici, pokloni uz knjigu kao zajednički naziv imaju planiranje. Krajem godine obično podvlačimo crtu i sagledavamo je iz različitih perspektiva te se okrećemo novim planovima i ciljevima. Nadam se da će vam pokloni iz kutijice u tome pomoći.  

U Peekabook mystery kutijici (prosinac) su:

Knjiga Grad djevojaka, Elizabeth Gilbert, V.B.Z.
Opis sadržaja knjige:

Autorica svjetskih bestselera „Jedi, moli, voli“ i „Signatura svih stvari“ vraća se romanom smještenim u kazališni svijet New Yorka 1940-ih i 1950-ih godina koji pršti glamurom, avanturama i putenim aferama.

Godina je 1940. Devetnaestogodišnju Vivian Morris upravo su izbacili s elitnog ženskog koledža Vassar. Roditelji je šalju u New York k teti Peg, koja vodi posrnulo kazalište na Manhattanu: Teatar Ljiljan. U Ljiljanu Vivian otkriva boemski način života i potpuno je očarana tim šarolikim, nesputanim i nekonvencionalnim svijetom. Ondje uči što znači biti drugačija. Ona i kazališne zabavljačice, mlade, glamurozne i nerazdvojene, osvajaju grad. No kad Vivian učini pogrešku koja je izazvala velik skandal, njezin život potpuno se preokreće i trebat će joj godine da shvati što je to zapravo bilo i što je značilo. U međuvremenu dogodio se i rat.

Sad već u poodmaklim godinama života, Vivian kazuje svoju priču i prisjeća se tih davnih događaja koji su je promijenili i u konačnici je doveli do ljubavi njezina života; ljubavi različite od svih drugih. „Bilo kako bilo, u nekom trenutku svog života žena se naprosto umori od toga da se stalno stidi same sebe. Nakon toga slobodna je postati ona koja uistinu jest“, govori Vivian.

Grad djevojaka izvrsno je ispripovijedana priča s fascinantnim ženskim likovima – višeslojno i emocionalno slavlje ženskosti! Roman je to o osudi, ali i o slobodi žena da izaberu život kakav žele i uživaju u njemu – „jer život je opasan i prolazan te stoga nema smisla uskraćivati si užitak ili pustolovinu dok si ovdje“.

Zlatni rokovnik/planer
Natpis na rokovniku: “Best Year Ever 2021”
Elegantan i praktičan, tvrdih korica, savršen je za zapisivanje uzbudljivih planova! Uz kalendar, bilješke, naljepnice, džepiće (za umetanje pozivnica, posjetnica ili drugih važnih bilješki), mjesečni i tjedni prikaz, usmjeren je i na postizanje ciljeva – omogućuje ti praćenje tjednih, mjesečnih i godišnjih ciljeva – i bilježenje svih tvojih postignuća.
Dimenzije: 13.6 x 19.1 x 1.8 cm

rokovnik planerPiši-briši kemijska olovka jednorog
Natpis: Believe in magic
Ciljeve, planove i bilješke, bez straha od pogreške, zapiši ovom preslatkom olovkom.

planerPage markers
120 naljepnica u 8 dizajna za različite namjene: označavanje važnog, kao podsjetnik.. Jednostavno ih zalijepi na zadnju stranicu rokovnika kako bi ti uvijek bili pri ruci za brzo bilježenje.

Paketić lješnjaka u mliječnoj, bijeloj i mliječnoj čokoladi s cimetom

Bookmark s božićnim motivom

Nescafe Gold Cappuccino, razni okusi,  2 paketića

Flixbus bookmark

Elizabeth Gilbert Grad djevojaka

Ova kutijica trenutno je rasprodana, a ako ne želite propustiti novi mystery box možete ga naručiti ovdje.

 

 

0 Shares

Komentari su isključeni.