O NAMA

_

Peekabook sam osnovala iz ljubavi prema čitanju. Odrasla sam okružena knjigama i uvijek sam željela raditi nešto povezano s tim magičnim svijetom.

Kutijice na pretplatu jako su popularne vani i posebno mi se sviđa njihov koncept – svaki mjesec na vaš kućni prag stiže potpuno nova kutijica, s nepoznatim sadržajem, ali znate da je povezan s nečim što jako volite. Osjećate se kao da vam je rođendan ili božićno jutro baš svaki put kad ju otvarate. Silno sam si htjela naručiti jednu takvu s knjigama, ali u Hrvatskoj ih tada nije bilo pa sam odlučila osmisliti svoju. Strah i perfekcionizam odgađali su realizaciju malo više od dvije godine, ali želja da postoji kutijica koja će usrećiti sve nas koji volimo knjige i sve što je s njima povezano ipak je bila veća.

Svaka Peekabook kutijica ima novije objavljenu knjigu s odličnim kritikama i 3 do 4 bookish, beauty ili lifestyle proizvoda u punoj veličini, koji će te inspirirati za ugodno provedeno vrijeme kod kuće.

Po struci sam magistra primarnog obrazovanja i jako brzo sam naučila kreativne ideje provesti u djelo, stoga te iz naše radionice očekuje mnoštvo neodoljivih bookish sitnica i zabavnih aktivnosti.

Imaš pitanje? Posjeti FAQ ili nam pošalji poruku.

signature_ivona
najčitanije knjige