O NAMA

_

Peekabook je tvrtka osnovana iz ljubavi prema čitanju. Odrasla sam okružena knjigama i uvijek sam željela raditi nešto povezano s tim magičnim svijetom. Dugo sam tražila što bi to moglo biti, a onda su kutijice na pretplatu postale jako popularne vani i pomislila sam kako bi bilo super kad bi tako nešto postojalo s knjigama. I postojalo je, samo ne kod nas i zato sam odlučila kreirati svoju.

Nakon mnogo istraživanja, e-poruka i telefonskih razgovora u kolovozu 2019. godine poslane su prve kutijice. Svakog mjeseca odabirem sjajnu knjigu i jedinstvene proizvode koji će razveseliti svakog knjjigoljupca, a budući da sam i ja dio te skupine – biram samo ono što bih i sama voljela dobiti:  kvalitetne, korisne i lijepe bookish, beauty i lifestyle proizvode najboljih hrvatskih i internacionalnih brendova.

Po struci sam magistra primarnog obrazovanja, a mi smo poznati po kreativnosti, stoga te iz naše radionice očekuje mnoštvo neodoljivih bookish sitnica i zabavnih aktivnosti.

Ako tvoja savršena večer uključuje knjigu, dekicu i omiljeni napitak – obožavat ćeš peekabook kutijicu. U svakoj ćeš pronaći proizvode koji će ti pomoći da provodiš vrijeme radeći ono što voliš i posvetiš se malim stvarima koje ti donose radost i tako potreban mir.

signature_ivona
najčitanije knjige