Taylor Jenkins Reid Daisy Jones i Šestorka

Ljeto je, a to znači jedno: godišnji odmor! Jeeej! Ipak, godišnji odmor ne bi bio potpun bez knjige (odnosno nekoliko desetaka njih). Iako će možda ove godine odmor izgledati drugačije, imamo sve što vam treba za savršen ljetni dan. Prije nego se krenete pakirati, pogledajte što je sve bilo u lipanjskoj Peekabook mystery kutijici.

Knjiga Daisy Jones i Šestorka, Taylor Jenkins Reid, Vorto Palabra
Opis sadržaja:
“Daisy Jones i Šestorka” očaravajući je roman o vrtoglavom uspjehu legendarnog rock-sastava iz 1970-ih i njihovoj prekrasnoj pjevačici te misteriju iza njihova zloglasnog raspada. Svi znaju za Daisy Jones i Šestorku, no nitko ne zna za razloge koji su doveli do njihova razlaza na apsolutnom vrhuncu njihove popularnosti… Do sada. Daisy je djevojka koja krajem 1960-ih stiže u Los Angeles, kradom ulazi u klubove na Sunset Stripu, spava s rock-zvijezdama te sanja o karijeri pjevačice u klubu Whisky a Go Go, u kojem su svoj uspon počeli neki od najvećih sastava. Iako ni seks ni droge nisu za baciti, ono što joj pruža najveće zadovoljstvo je rock ’n’ roll. Već u dobi od dvadeset godina njezin će glas početi prepoznavati, a njezin će izgled ljude tjerati na nezamislive stvari. Ljudi će prepoznavati i Šestorku, sastav koji predvodi Billy Dunne. Uoči njihove prve turneje, njegova će djevojka Camila otkriti kako čeka dijete. S pritiskom nenadane slave i očinstva Billyju će stvari izmaći kontroli. Billyju i Daisy putevi će se susresti kada njihov producent poveže kockice i shvati da je najbrži put do nevjerojatnog uspjeha spojiti ovo dvoje talentiranih glazbenika. Ono što će uslijediti postat će legendom. Nastajanje te legende opisano je u ovom nezaboravnom romanu, napisanom kao usmena predaja o jednom od najvećih sastava sedamdesetih.”

Autoricu Taylor Jenkins Reid imali smo prilike upoznati čitajući Sedam muževa Evelyn Hugo, koja mi je bila odlična, stoga nisam htjela propustiti njezinu novu knjigu.

Taylor Jenkins Reid Daisy Jones i Šestorka 

Stalak za knjigu ili tablet
Lagan i izuzetno praktičan, možete ga svugdje nositi sa sobom. Volim korisne i lijepe predmete, a ovaj stalak to svakako jest!

Lepeza
U vrućim ljetnim danima super je imati lepezu pri ruci, savršene je veličine za torbicu ili torbu za plažu, a bonus je što ima ilustracije stranica knjige.

Čepići za uši
Za tišinu tijekom putovanja, za učenje ili čitanje tu su ovi kvalitetni čepići za uši.

Prutići s chia sjemenkama i himalajskom soli, 100 g
Prutići s chia sjemenkama zdrav su svakodnevni međuobrok. Domaće su proizvodnje, s najčišćom himalajskom soli i s chia sjemenkama organskog uzgoja. I prefini su!

Nescafe Gold Cappuccino, 2 komada
Kava i knjiga. Može li bolje?

Još jednom, hvala svima na razumijevanju što je ova kutijica došla koji dan kasnije nego obično (u prvom tjednu mjeseca), jer smo čekali da knjiga dođe iz tiskare. Primili smo puno vaših pozitivnih komentara za ovu kutijicu i drago mi je da vam se svidjela jednako kao i meni!

Ako vam se sviđa, možete ju naručiti ovdje.

0 Shares

Komentari su isključeni.