knjiga ponoćna knjižnica matt haig

Ponoćna knjižnica Matt Haig

O ovoj kutijici svi pričaju! Saznaj zašto.

Sadržaj kutijice:

Knjiga Ponoćna knjižnica, Matt Haig, Vorto Palabra

Nekoliko zanimljivosti o ovoj knjizi:

– U izboru Goodreads Choice Awards 2020. god. (u Fiction kategoriji) osvojila je najviše glasova. Sa samo 5 glasova više od  Tjeskobnih ljudi što je najtjesnija pobjeda u povijesti nagrada. Na trećem mjestu bila je Američka prašina. Sve tri su sjajne knjige i ne mogu ih dovoljno nahvaliti (odabrali smo ih sve za naše kutijice!). 

– Ocjena na Goodreadsu je 4,07

– Jeste li se ikada pitali kako bi vaš život izgledao da ste donijeli neke druge odluke i izbore? Fasciniraju vas knjižnice? Ako je odgovor da, voljet ćete ovu knjigu.

Opis sadržaja knjige:

“Nora je tridesetpetogodišnja neostvarena i depresivna djevojka. Iako obdarena pameću i mnogobrojnim talentima, zapela je u nedorečenosti i manjku ambicija, tugovanju zbog prerane smrti roditelja te kroničnoj osamljenosti i otuđenosti. Za nju je svaki dan težak. Kad joj ugine mačak, Nora će to doživjeti kao završetak posljednje značajne veze u svom životu te zaključiti kako više nikome nije potrebna. No čini se da ni umrijeti nije lako, pa će odluka da si oduzme život, umjesto na onaj svijet, Noru odvesti u Ponoćnu knjižnicu gdje će se odazvati izazovu da proživi neke druge verzije sebe, primjerice onu koja nije odustala od obećavajuće plivačke karijere, otkazala vjenčanje ili napustila uspješni rock-bend koji je osnovala s bratom. Svaki put kad je neki drugi život razočara, Nora se vraća u knjižnicu i nastavlja tražiti savršenu životnu priču (ako takva postoji).”

knjiga ponoćna knjižnica

Peekabook | Ponoćna knjižnica

Lampica za čitanje

Želiš se riješiti navike uspavljivanja gledanjem televizije ili skrolanjem društvenim mrežama? Čitanje knjige pravi je izbor, jer dok čitamo um i tijelo su nam opušteni što će se pozitivno odraziti na kvalitetu sna. Samo namjesti lampicu i kreni!

Blokić

Ako si poput mene, vjerujem da je tvoja lista knjiga koje želiš pročitati beskonačna. Da bismo tome doskočili, tu je prekrasni blokić, sa čak 76 stranica u boji. Na svaku stranicu možeš upisati čak 16 knjga. Savjet: nosi ga u torbici prilikom posjete knjižnici ili knjižari.

blok knjige koje želim pročitati

Blokić “Knjige koje želim pročitati”

Ljepljiva oznaka za knjige

Označi najdraže dijelove ili citate.

page pointerKemijska i bookmarker

3 u 1: kemijska olovka, gumica i označivač stranica. Da ovaj proizvod nije samo meni super, dokazuje i osvojena nagrada za poklon godine.

Harissa voćni čaj (wild cherry)

Bookmarker Flixbus s 15% popusta na putovanje

 

Pokloni kutijicu Ponoćna knjižnica sebi ili dragoj osobi, dok je još dostupna.

 

Foto: D. Kovačević

0 Shares

Komentari su isključeni.