Peekabook | Za pet godina

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Za pet godina, Rebecca Serle, Stilus knjiga

Opis sadržaja knjige:

Dannie Kohan živi život po brojevima. Nimalo nije nalik svojoj dugogodišnjoj najboljoj prijateljici – divljoj, hirovitoj Belli koja vjeruje u sudbinu. Čini se kao da se njezino pedantno planiranje isplatilo, nakon što je u jednom danu obavila razgovor za najvažniji posao u životu i prihvatila bračnu ponudu svoga dečka te nakon toga usnula, potpuno zadovoljna. Ali kad se probudi, odjednom se nalazi u nepoznatom stanu, s drugačijim prstenom na ruci, a pokraj nje je potpuno nepoznat muškarac. Dannie proživi sat točno pet godina u budućnosti prije nego što se ponovno probudi u svom domu tik nakon ponoći – ali ne može se osloboditi tog jednog jedinog sata. Za pet godina je nezaboravna ljubavna priča, ali ne onakva kakvu očekujete.

USB grijač za šalicu
Lijep i praktičan, booklover USB grijač za šalicu održava vaš omiljeni napitak toplim. Idealan je za čaše ili šalice s ravnim dnom, a kompatibilan je sa svim USB priključcima (PC, Mac). Možete ga koristiti u uredu i kod kuće.

Bookmark Mali princ
Bookmarker s prekrasnom ilustracijom Malog princa, dolazi s elastičnom gumicom za praktično označavanje tijekom čitanja.
Natpis: It’s only with the heart one can see rightly:what is essential is invisible to the eye.

Magnet Alice in Wonderland
Natpis: How long is forever? Sometimes just one second.

Book kit
Ekskluzivni book kit, iz naše radionice, sastoji se od dvije kartice: na jednoj su pitanja (s obje strane kartice) za promišljanje nakon čitanja, a na drugoj zanimljivosti o knjizi, autorici i preporuke za čitanje.

Vruća čokolada, Franck, 2 komada

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 15.12.2021. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Na zalihi

Kategorija: