Peekabook | Aliceina mreža – Peekabook

Peekabook | Aliceina mreža

229.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Aliceina mreža, Kate Quinn, Znanje (tvrdi uvez)
Opis sadržaja knjige:
U očaravajućem novom povijesnom romanu autorice Kate Quinn, dvije žene – špijunka, unovačena u čuvenu francusku mrežu Alice za vrijeme Prvog svjetskog rata, i pomalo neobična djevojka, Amerikanaka i pripadnica tamošnjeg visokog društva koja traži svoju rođakinju nestalu 1947. – udružene su u ovoj čudesnoj priči o hrabrosti i iskupljenju.

Flexilight – booklight & bookmark
Lampica za knjigu i označivač stranica u jednom! Ova lampica je toliko tanka da je, kad završite s čitanjem, jednostavno stavite u knjigu i upotrijebite kao označivač stranica. Savija se prema naprijed pod bilo kojim kutom. Baterije su uključene.

Notes, ručni rad
Uz ovaj slatki blokić planirajte bookish ciljeve i riješite to-be-read listu jednom zauvijek! Svih 50 stranica ispunjeno je originalnim ilustracijama britanske umjetnice.  Dimenzije: 14.8 x 10.5 cm.

Bedž, ručni rad
Natpis: My heart has been stolen by a fictional character. Riječi s kojima se mogu poistovjetiti svi knjigoljupci ispisane su na drvenom bedžu koji će savršeno izgledati na pernici ili torbi.

Zidni planer, ručni rad
Ovaj zidni grafikon savršen je za ljubitelje knjiga koji žele pratiti i organizirati svoje čitanje! Uz 12 okvira za svaki mjesec u godini uz koje pratite broj pročitanih knjiga možete popuniti i dodatne rubrike. Dimenzije: 36 x 24 cm.

Nescafe Gold cappuccino, 2 komada

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D. Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: