Peekabook | Djevojka iz močvare

229.00 kn

Sadržaj kutijice:
Knjiga Djevojka iz močvare, Delia Owens, Vorto Palabra
S više od milijun prodanih primjeraka u godini nakon objavljivanja, roman Djevojka iz močvare od samozatajnog se debitantskog djela prometnuo u književnu senzaciju. Ovaj bestseler The New York Timesa glumica Reese Witherspoon odabrala je za svoj knjižni klub, ali i kao predložak za istoimenu ekranizaciju koju će producirati upravo njena tvrtka Hello Sunshine. “S misterijem koji ostavlja bez daha, zapanjujućim južnjačkim okruženjem te beskrajno fascinirajućom heroinom, obožavala sam knjigu od trenutka kad sam je počela čitati”, izjavila je Witherspoon. A da nije jedina koja tako misli, dokazuju autorska prava prodana u 23 zemlje te nagrada Goodreads Choice Awards za najbolju povijesnu beletristiku. Djevojka iz močvare dirljiva je priča o odrastanju i ljubavi koja slama srce, kao i zapanjujuća oda prirodi i preživljavanju pod njezinim okriljem. Ova knjiga pršti toplinom, ljepotom i prkosom i nikog ne ostavlja ravnodušnim.”

Opis sadržaja knjige:
Godinama su glasine o djevojci iz močvare, Kyi Clark, opsjedale Barkley Cove, mirni gradić na obali Sjeverne Karoline. Tako da je 1969. godine, kad je mladić Chase Andrews pronađen mrtav, lokalno stanovništvo spremno uperilo prst u Kyu kao krivca za tu zagonetnu smrt. No, Kya nije onakva kakvom je smatraju. Ona je djevojka koja je preživjela napuštanje jednog po jednog člana svoje obitelji. Najprije ju je ostavila majka, bježeći pred nasilnim, vječito pijanim suprugom, a za njom su, jedno po jedno, pošli i braća i sestre. Nedugo za njima, nestao je i Kyin otac, a ona je, sa samo šest godina, ostala posve sama u trošnoj kolibi na rubu puste močvare. Kya je osjetljiva i inteligentna djevojka, srasla sa samoćom, toliko izolirana da je u divljini opstala sprijateljujući se s pticama i učeći iz pijeska. No, kad dvojicu mladića iz grada privuče njezina divlja ljepota, Kya se otvara novom životu – dok se ne dogodi nezamislivo…

Jastučnica
Natpis na jastučnici: “I read past my bedtime”. Moto svakog knjiguljupca. Nakon napornog dana, zaslužuješ malo oduška. Super mekana, 100 % pamučna. Dimenzije 60x70cm.

Lončić/Šalica, Puro Amor design
Natpis na šalici: “I need my reading time”. Imamo osjećaj da bi ti ova neodoljiva šalica mogla biti najdraža, a svaki napitak u njoj pripremljen još slađi. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Franck hot chocolate dark, 2 vrećice
Uživaj u toplom napitku dok čitaš. Ovog puta za tebe smo izabrali Franck hot chocolate dark. Jednostavan za napraviti: sadržaj vrećice istresi u posudu i dolij mlijeko (cca 150 ml) dok se prah ne razmuti. Grij na laganoj vatri do vrenja. Za gušći napitak produlji vrijeme zagrijavanja ili smanji količinu mlijeka.

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: