Peekabook | Čista divljina

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Čista divljina; K.A. Tucker, Fokus komunikacije
Opis sadržaja knjige:
“Calla Fletcher bila je beba kada je njezina majka zaključila da nije u stanju živjeti u aljaškom gradiću, kamo ju je dovela ljubav prema pilotu Wrenu, Callinu ocu. S djetetom je napustila Aljasku, ali i čovjeka za kojeg je bila uvjerena da je ljubav njezina života. Dvadeset i šest godina kasnije Calla ne poznaje oca. Jedini kontakt koji je s njim imala bio je telefonski, i to dok je bila djevojčica. Međutim, kad dozna da je teško bolestan, zna da više ne može izbjeći putovanje u zabačeni gradić u kojem je rođena. Ništa ju nije moglo pripremiti na Aljasku kakva ju je dočekala, hladna i surova. No sa svakim novim danom koji provede tamo, Calla otkriva da se iza sve te grubosti kriju ogromna srca. Osobito jedno – ono koje će Callu dovesti u iskušenje. Smije li ponoviti grešku svoje majke i zaljubiti se u aljaškog pilota? U muškarca koji ne poznaje život grada niti ga ima ikakvu namjeru upoznati? Ne odveć sretnog, ali ponosnog muškarca kojem su pilotska kabina i malena zajednica skromnih mještana cijeli – i jedini – život?”

Maska za spavanje, Asteria & Peekabook
Prekrasna maska za spavanje nježne boje i još nježnijeg materijala pomoći će vam da brže utonete u san, pogotovo nakon još jednog čitanja do dugo u noć. Ručno je krojena i šivana u Hrvatskoj. Limited edition. Natpis: book hangover

Knjižica Ljubav, Naklada Veble
Pomno stvarana knjižica Ljubav sadrži najljepše citate o ljubavi. Veselo je ilustrirana i moderno dizajnirana.

Magnetni klip Srce
Magnetni klip u obliku srca pomoću kojega možete pričvrstiti olovku za knjigu, organizirati svoje kablove ili slušalice i označiti stranicu.

Kartica Čista divljina by Peekabook
Odličan način za bilježenje nakon čitanja i promišljanje o knjizi. Praktične je veličine pa ju možete utaknuti u knjigu.

Kartica o piscu by Peekabook (dvije stranice)
Zanima vas kako je K.A.Tucker počela svoju spisateljsku karijeru, što kaže o pisanju i čitanju? Pronašli smo za vas ove zanimljivosti.

Bookmarker by Peekabook
Natpis: All you read is love

Asteria letak s kodom za 10% popusta na ukupnu kupovinu

Nescafe Gold Cappuccino, 2 paketića

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Foto: D. Kovačević

Na zalihi

Kategorija: