Peekabook | Dragi Edwarde

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Dragi Edwarde; Ann Napolitano, Mozaik knjiga

Opis sadržaja knjige:

“Jednog ljetnog jutra dvanaestogodišnji će Edward Adler sjesti u avion s roditeljima i bratom i poletjeti prema Los Angelesu. Oko njega će biti još 183 putnika, svaki sa svojim pričama, svojim sudbinama, strahovima i očekivanjima. A onda će se  zrakoplov srušiti, a Edward će jedini preživjeti. Njegova će priča postati tema televizijskih programa, bit će u svim medijima, a  jedino što će on željeti bit će pronalazak novoga, smislenog života bez vlastite obitelji. Znat će da je dio njega još uvijek  na nebu, u tom zrakoplovu, da u svojoj glavi još uvijek sjedi privezan za avionsko sjedalo, da su roditelji tu negdje…

A onda će se pojaviti netko tko će mu pomoći da se ponovno osjeti živim i odgovori mu na pitanja koja ga muče: Kad izgubiš sve kako pronaći sebe? Kako pronaći smisao vlastita života? Što znači ne samo preživjeti već i ponovno živjeti?

Čarape Čarobne knjige
Knjigoljupcima nikad dosta knjiga, neka onda budu i na čarapama!
Materijal: 70% pamuk, 28% poliamid i 2% elastan

Kartice 21 days – Stop technology addiction
Smanji prisutnost tehnologije u svom životu za 21 dan. Navika je ponašanje koje je teško promijeniti, jer redovitim ponavljanjem postaje dio naše rutine. Ako navike počinju negativno utjecati na kvalitetu našeg života, potrebno ih je zamijeniti pozitivnima, odnosno ponavljati radnje koje su dobre za nas.

Ovaj 21-dnevni program svaki ti dan donosi zadatak i uvodi u rutinu s manje prisutnosti tehnologije (mobitel, društvene mreže..). U paketu je i narukvica koja će te podsjećati na izazov (natpis: You can do it). Svi zadatci su na engleskom jeziku. Možeš ti to!

Bookmarker
Bookmarker Get lost in a good book  dolazi s elastičnom gumicom za praktično označavanje tijekom čitanja.
Dimenzije: 17.5 cm x 4.7 cm.

Simple Water Boost hidrogel maska u maramici
Upoznaj popularni britanski brend kojeg obožavaju trendseterice. Zahvaljujući vrhunskim sastojcima ostavit će tvoju kožu mekom i glatkom. Sadrži biljno deriviran PENTAVITIN, vitamin B5, biljni prebiotik. Bez umjetnih bojila i mirisa. Bez alkohola. Dermatološki testirano. Hipoalergeno. Prikladno za vegane.

Nescafe Gold Cappuccino, 2 paketića (razni okusi)

 

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Foto: D. Kovačević

Na zalihi

Kategorija: