Peekabook | Plemeniti gospodin u Moskvi – Peekabook

Peekabook | Plemeniti gospodin u Moskvi

229.00 kn

Sadržaj kutijice:
Knjiga Plemeniti gospodin u Moskvi, Amor Towles, Mozaik knjiga
Opis sadržaja knjige:
Dvadeset prvog lipnja 1922. godine grofa Aleksandra Rostova – nositelja odličja svetog Andrije, člana Konjičkog kluba i voditelja lova – izveli su iz Kremlja i otpratili preko Crvenog trga pa kroz lijepa okretna vrata hotela Metropol. Nakon što je boljševički sud zaključio da se grof nije pokajao, osudili su ga na doživotni kućni pritvor. Ali, umjesto u svojemu uobičajenom apartmanu, sada mora živjeti u tavanskoj sobi dok Rusija proživljava desetljeća burnih previranja. Unatoč tome što u životu nije radio ni jedan dan, njegova erudicija, neuništiv duh i duhovitost pomoći će mu da, malo-pomalo, počne razumijevati zgusnutu rusku povijest koja se odvija pred vratima hotela. Iako mu novi poredak donosi brojna životna ograničenja, njegov unutarnji, emocionalni svijet istodobno doživljava preobrazbu koja ga od dokonog bogataša pretvara u čovjeka s ozbiljnim zadatkom koji mora izvršiti.
“Roman Plemeniti gospodin u Moskvi odmah po objavljivanju postao je svjetska književna senzacija. Knjigom godine proglasili su ga njujorški Times, a uskoro i Sunday Times, Mail on Sunday, Irish Times i Daily Express. Iste godine najboljom knjigom proglasio ju je i Barack Obama, a veliko zanimanje i povratak knjige na vrhove ljestvica potaknuo je 2019. godine Bill Gates koji je izrazio oduševljenje ovim veličanstvenim djelom.”

Platnena torba
Natpis: Allergic to reality. Savršena torba za tvoj sljedeći izlazak iz kuće: bilo da se radi o posjetu knjižari, teretani ili shoppingu. Dimenzije: 42×35 cm.

Platneni novčanik
Natpis: Book money. Novac za knjige čuvaj na sigurnom, bez straha da ćeš ga potrošiti na nešto drugo. S ponosom ga pokaži na pultu u knjižari. Dimenzije: 9×10 cm.

Sticky bookmarks
Svi to radimo- bilježimo rečenice iz knjige koje su nas se dojmile, zapisujemo na papiriće vlastite misli i ideje. S ovim samoljepljivim blokićima u 4 boje (“this quote”, “this feels”, “fangirl moment”, “OMG”) lako ćeš pronaći omiljene dijelove u knjizi.

Tjedni planer i olovka
Olakšaj si organizaciju privatnih i poslovnih obveza s ovim praktičnim stolnim planerom, A5 formata i sa 60 listova (za svaki tjedan u godini). Nakon što isplaniraš savršen tjedan, jednostavno otrgni stranicu i stavi je na ploču, hladnjak ili presavij i stavi u torbu. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Pirova frulica, Nutri Kulti
Grickaj zdravo! Ukusni grisini od pirovog brašna ne sadrže brašno drugih žitarica, konzervanse, aditive niti pojačivače okusa te su vegan friendly! Možeš ih konzumirati samostalno ili uz namaze. Recept za potpuno uživanje pronađi na poleđini pakiranja. Netto količina: 200 g. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: