Peekabook Mini | Tjeskobni ljudi

129.00 kn

Peekabook Mini/ Tjeskobni ljudi

Sadržaj:

Knjiga Tjeskobni ljudi; Fredrik Backman, Fokus komunikacije
Opis sadržaja knjige:“Razgledavanje stanova koji su na prodaju obično nije pitanje života ili smrti. Međutim, stan širom otvorenih vrata u koji je banuo neuspješni pljačkaš banke i potom potencijalne kupce te nekretnine proglasio taocima, postaje – upravo to. Među taocima je nedavno umirovljeni par koji umjesto svog braka neumorno obnavlja stanove. Tu je bogata bankarica, previše zauzeta karijerom i zarađivanjem da bi se brinula I za koga drugog. U stanu je i mladi par koji će uskoro dobiti prvo dijete, i to je otprilike jedino oko čega se mogu složiti. U ekipi su i postarija gospođa koju mahanje pištoljem ne može impresionirati, a kamoli zastrašiti, iritantna agentica za prodaju nekretnina i sredovječan muškarac prerušen u zeca. Pljačkaš banke nimalo ne dvoji – uspio je skupiti najnaporniju skupinu talaca na svijetu, ikad. No pravi cirkus nastaje tek kad svi završe na policiji u kojoj dvojica policajaca, otac i sin, pokušavaju razriješiti slučaj. Je li moguće da svi ti ljudi, i to pred istražnim organima, besramno lažu (oprostite – izbjegavaju istinu!)? Pa čak i te gospođe u godinama? I kako je, pobogu, iz zatvorenog stana nestao pljačkaš?

Kartica Tjeskobni ljudi by Peekabook
Odličan način za bilježenje nakon čitanja i promišljanje o knjizi. Praktične je veličine pa ju možete utaknuti u knjigu I vratiti se svojim bilješkama kadgod to poželite.

Kartica o piscu by Peekabook
Zanima vas što Fredrik Backman kaže o pisanju, kako dobiva ideje za priče i likove? Pronašli smo za vas ove zanimljivosti! Proizvedeno u Hrvatskoj.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

 

Na zalihi

Kategorija: