Peekabook | Ti, u mom snu

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Ti, u mom snu, Holly Miller, Profil knjiga

Opis sadržaja knjige:
Još otkako je bio dječak, Joela proganjaju snovi o onima koje voli, snovi koji se uvijek ostvare – bili sretni ili ne. S godinama je naučio ne zbližavati se s ljudima i zakleo se kako si više nikad neće dopustiti da se ponovo zaljubi. Callie je, pak, izgubljena u rutini svakodnevice otkad joj je preminula najbolja prijateljica. Ne zna kako ponovo pronaći staru sebe, osobu koja je imala velike snove i planove.
Oboje trebaju razlog da počnu doista živjeti u sadašnjosti. Od prvog slučajnog susreta svjesni su da će im se životi promijeniti. Joel, bez obzira na svoje strahove, ne može odoljeti Callie, a Callie uz njega otkrije da ljubav o kakvoj je sanjala ipak postoji.
Sve dok Joel ne usne san kojeg se užasavao…
“Ti, u mom snu” – romaneskni prvijenac britanske spisateljice Holly Miller po kojemu se snima i holivudska ekranizacija – nezaboravna je, romantična priča o hrabrosti koju ljubav zahtijeva.
“Jedinstven roman koji oduzima dah. Bolan i savršen…baš poput ljubavi same.” Jodi Picoult

Držač za knjige (book end)
Savršeno rješenje za organiziranje knjiga, moderne mint boje, koja će osvježiti svaki dom ili ured. Kad ga ne koristiš, samo ga sklopi.

Kemijske olovke Booklover (set)
Booklover set sadrži dvije elegentane kemijske olovke, bijelu i crnu, s natpisom booklover u zlatnoj boji. Tinta: crna.

Mirisna svijeća
Ručno rađena svijeća od sojinog voska. Miris: jagoda. Najbolje upotrijebiti uz dobru knjigu, omiljeni napitak i udobnu sofu.

Bookmarker oslikan s obje strane
Natpis: “Take time to make your soul happy”. Dimenzije: 5,2 x 14,8 cm. Napravljen od čvrstog papira.

Nescafe gold cappuccino, 2 komada

Nema na zalihi

Kategorija: