Peekabook | Američka prašina

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Američka prašina; Jeanine Cummins, Znanje

Opis sadržaja knjige:

“Lydia Quixano Pérez živi u meksičkom gradu Acapulcu i vlasnica je knjižare. Ima sina Lucu, kojeg obožava, i divnog supruga koji je novinar. Iako se u Acapulcu počinju nazirati pukotine zbog narko kartela, njezin je život uglavnom prilično ugodan. Lydijina knjižara u ponudi ima i neke od njezinih najdražih knjiga iako je svjesna da ih vjerojatno nikad neće prodati. Jednoga dana u knjižaru ulazi muškarac i dolazi do blagajne s nekoliko knjiga koje bi želio kupiti – dvije od njih su njezine omiljene.

Javier je načitan. Šarmantan. I – što Lydia ne zna – jefe najnovijeg narko kartela koji je okrutno zavladao gradom. Nakon što je objavljena reportaža Lydijina supruga u kojoj on razotkriva Javiera, njihovi su životi nepovratno promijenjeni. Prisiljeni na bijeg, Lydia i njezin osmogodišnji sin kilometrima su, i svjetovima, daleko od udobnosti u kojoj su živjeli kao pripadnici srednjeg staleža. Odjednom postavši migranti, Lydia i Luca putuju la bestijom – vlakovima koji idu na sjever prema Sjedinjenim Državama, jedinom mjestu gdje im Javier ne može nauditi. Lydia na putu susreće mnoštvo migranata koji se pokušavaju domoći el nortea te vrlo brzo uviđa da gotovo svi oni od nečega bježe. Ali što ih ondje čeka?”

“Američka prašina silno me je dirnula. Knjigu nisam samo pročitala – proživjela sam je. Napet i predivno napisan, roman mi je uistinu otvorio srce. Jednostavno veličanstveno!” – Oprah

Lončić, Issa Arts
Prekrasni emajlirani lončić hrvatskog brenda Issa arts san je svakog knjigoljupca! Iz tako divnog lončića svaki napitak jednostavno mora imati još bolji okus.

Sheet maska za lice, Helloskin
Razmazi se Jumiso revitalizirajućom maskom za lice. Obilna mješavina korejskih orijentalnih sastojaka te ekstrakt korijena crnog ginsenga u ovoj maski dovode do poboljšanja vitalnosti i zaštite kože te do glađe i čvrste kože.

SOS kabanica
Jesensko vrijeme je divno, ali ne i kad nas kiša iznenadi. O tome više ne moraš brinuti, jer SOS poncho s kapuljačom stane u svaku torbicu. Jedna veličina odgovara svima.

Jesenski izazov ili Izazov pročitaj sve
Prijedlozi koji će te inspirirati da čitaš više ili otkriješ nešto novo. Pokušaj ispuniti sve!

Nescafe Gold Vanilla Latte, 2 komada

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 15.12.2021. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

 

Foto: D. Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: