Peekabook | Daisy Jones i Šestorka

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Daisy Jones i Šestorka; Taylor Jenkins Reid, Vorto Palabra

Opis sadržaja knjige:
“Očaravajući roman o vrtoglavom uspjehu legendarnog rock-sastava iz 1970-ih i njihovoj prekrasnoj pjevačici te misteriju iza njihova zloglasnog raspada. Svi znaju za Daisy Jones i Šestorku, no nitko ne zna za razloge koji su doveli do njihova razlaza na apsolutnom vrhuncu njihove popularnosti… Do sada. Daisy je djevojka koja krajem 1960-ih stiže u Los Angeles, kradom ulazi u klubove na Sunset Stripu, spava s rock-zvijezdama te sanja o karijeri pjevačice u klubu Whisky a Go Go, u kojem su svoj uspon počeli neki od najvećih sastava. Iako ni seks ni droge nisu za baciti, ono što joj pruža najveće zadovoljstvo je rock ’n’ roll. Već u dobi od dvadeset godina njezin će glas početi prepoznavati, a njezin će izgled ljude tjerati na nezamislive stvari. Ljudi će prepoznavati i Šestorku, sastav koji predvodi Billy Dunne. Uoči njihove prve turneje, njegova će djevojka Camila otkriti kako čeka dijete. S pritiskom nenadane slave i očinstva Billyju će stvari izmaći kontroli. Billyju i Daisy putevi će se susresti kada njihov producent poveže kockice i shvati da je najbrži put do nevjerojatnog uspjeha spojiti ovo dvoje talentiranih glazbenika. Ono što će uslijediti postat će legendom.”

Stalak za tablet/knjigu
Bez obzira gdje ćeš provesti ovo ljeto – na plaži, u planinama, uz bazen ili u vlastitom dvorištu/balkonu, ne zaboravi ovaj lagani, sklopivi stalak. Dodaj knjigu ili tablet i uživaj!

Lepeza
Neizostavan dodatak svake torbice u vrućim danima. Istovremeno elegantna i korisna, s ilustracijama stranica stare knjige.

Čepići za uši
Kad ti je potrebno malo tišine za čitanje, učenje ili tijekom putovanja – ovi super kvalitetni, jednostavni za korištenje i lijepi čepići osigurat će ti savršenu tišinu.

Prutići s chia sjemenkama i himalajskom soli, 100 g
Kako im i ime kaže, Bite&Go prutići, idealan su brzi zalogaj kad morate nešto prigricnuti za energiju, a nemate vremena da sjednete ni na minutu. Prutići s chia sjemenkama zdrav su svakodnevni međuobrok. Domaće su proizvodnje, s najčišćom himalajskom soli i s chia sjemenkama organskog uzgoja.

Nescafe Gold Cappuccino, 2 komada

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Na zalihi

Kategorija: