Peekabook | Verity – Peekabook

Peekabook | Verity

229.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Verity, Colleen Hoover, Naklada Neptun

Opis sadržaja knjige:
Neostvarena spisateljica Lowen Ashleigh na rubu je financijske propasti u trenutku kad dobiva poslovnu ponudu života. Jeremy Crawford, suprug autorice bestselera Verity Crawford, angažira Lowen da završi preostale knjige u uspješnoj seriji koju njegova nastradala supruga ne može dovršiti.
Lowen stiže u dom Crawfordovih, spremna pregledati bilješke i skice na kojima je Verity godinama radila, nadajući se da će pronaći dovoljno materijala za nadahnuće. No Lowen ne očekuje da će u Veritynom kaotičnom uredu otkriti nedovršenu autobiografiju koju Verity nikada nikome nije kanila pokazati. Nižu se stranice za stranicom priznanja koja lede krv u žilama, uključujući i Verityno prisjećanje na ono što se uistinu dogodilo onoga dana kad je umrla njezina kći.
Lowen odluči zatajiti Jeremyju da je pronašla tu autobiografiju, znajući da bi njen sadržaj do kraja slomio oca koji tuguje zbog smrti kćeri. No kako se Lowenini osjećaji prema Jeremyju počinju razbuktavati, ona polako shvaća na koje bi se sve načine mogla okoristiti ako on pročita riječi koje je napisala njegova žena. Na kraju krajeva, ma koliko bio posvećen svojoj povrijeđenoj supruzi, sazna li stravičnu istinu, Jeremy je više ne bi mogao voljeti.

Harry Potter čarape, Gryffindor vs Slytherin
Ako si obožavatelj Harryja Pottera, ne smiju faliti u tvojoj kolekciji.
Materijal: 70% pamuk, 28% poliamid i 2% elastan . Službeni proizvod Harry Potter.

Bookmark Harry Potter
Savršen izbor za sve Harry Potter obožavatelje. Dimenzije: 5,2 x 14,8 cm. Napravljen od čvrstog papira.

Mirisna svijeća
Ručno rađena svijeća od sojinog voska. Miris: Coco Loco. Najbolje upotrijebiti uz dobru knjigu, omiljeni napitak i udobnu sofu.

Izazov-pročitaj sve
25 ideja koje će te inspirirati da čitaš više ili otkriješ nešto novo.

Bombica za kupanje, Bomb Cosmetics
Bombice za kupanje jedan su od najlakših, najednostanijih i najzabavnijih načina za uživanje aromaterapiji i eteričnim uljima u svakodnevnom životu. Sve bombice ručno su izrađene. Uživaj u jedoj od ovih kupki: Cotton Candy, Appleberry Butter Burst, Cherry Bomb, I Believe in Unicorns.

Nescafe gold cappuccino, 2 komada

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: