Peekabook | 29 sekundi – Peekabook

Peekabook | 29 sekundi

229.00 kn 183.20 kn

Ova kutijica kreirana je za muškarce. Sve što mu treba, od glave do pete! Ako čita, brije se (ili održava bradu) i voli izraziti svoju osobnost pomoću čarapa- s ovim poklonom nećeš pogriješiti 😉.

Sadržaj kutijice:

Knjiga 29 sekundi, T.M. Logan, Stilus knjiga
Opis sadržaja knjige:
Recite mi jedno ime i jedno prezime. I ta će osoba nestati. Kad Sarah spasi nepoznatu djevojčicu iz nevolje, ne očekuje zahvalu ni nagradu, ali taj nesebični i hrabri čin moćan i opasan čovjek smatra dugom koji mora vratiti. Njegov život uređen je prema pravilima časti i osvete, a sve dugove uvijek vrati – na jedini način koji poznaje. Sarah dobiva zanimljivu ponudu: jedinstven način da se riješi šefa koji joj zagorčava život. Jedinstveno rješenje koje bi moglo učiniti da nestanu svi njezini problemi i preokrenuti joj život. Bez posljedica. Bez dokaza. Bez straha od otkrića. Dovoljan je tek jedan poziv od dvadeset devet sekundi.
Jer svatko od nas zna koje bi ime izgovorio. Zar ne?

Bookmark, Balvi
S ovim otkačenim označivačem stranica uvijek ćete znati gdje ste stali sa čitanjem, samo pogledajte stopala koja izviruju iz knjige.

Čarape Tesla, Sock it to me
Nikola Tesla – izumitelj, elektotehničar, fizičar; jedan je od najvećih umova čovječanstva. Možeš li zamisliti boljeg znanstvenika čiji bi lik ukrasio tvoje čarape? Sastav: 60% pamuk, 38% poliester, 2% spandex. Veličina je univerzalna.

Balzam za bradu, Mala od lavande
“Kad je riječ o dugoj bradi koju treba održavati odličan je, jer svojim sastavom zaglađuje bradu, omekšava je, njeguje, olakšava raščešljavanje i oblikovanje. Odličan je i u funkciji aftershave-a jer sadrži brzo upijajuća ulja koja će ublažiti iritaciju od brijanja, hrani kožu i čini je zdravom i mekom.“ Proizvedeno u Hrvatskoj.

Kartica sa citatom
“ Čovjek koji ne čita dobre knjige nije ni u kakvoj prednosti pred čovjekom koji ne zna čitati ”- Mark Twain. Idealan je ukras za policu ili radni stol. Dimenzije: 10×15 cm.

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: