Peekabook | Svaka nota odsvirana – Peekabook

Peekabook | Svaka nota odsvirana

229.00 kn 183.20 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Svaka nota odsvirana, Lisa Genova, Ljevak
Neuroznanstvenica i autorica romana Još uvijek Alice s liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, u knjizi Svaka nota odsvirana istraživački pristupa žaljenju, oprostu i svemu što nas čini ljudima.
Opis sadržaja knjige:
Richard je uspješan pijanist koji na svojim koncertima uživa u ovacijama publike diljem svijeta. Njegovi su prsti istančano ugođeni instrumenti koji plešu po glasovirskim tipkama hvatajući svaku notu savršenom preciznošću. Danas Richard ima ALS. Prsti su mu nemoćni, mrtvi, bez mogućnosti da se ikada oporave. Karina je prije tri godine sa zida skinula fotografiju s njihova vjenčanja i zamijenila je zrcalom. Premda krivi Richarda i propali brak za sve što joj se dogodilo, još se uvijek boji vratiti na glazbeni put koji je napustila kao mlada žena. Richardovo se stanje sve više pogoršava. U trenutku kad više ne može živjeti sam, Karina nerado pristaje brinuti se o njemu. Dok Richardovi mišići, glas i disanje polako gasnu, njih se dvoje pokušavaju pomiriti s prošlosti prije nego što postane prekasno. Dirljivo i moćno ispričana, Svaka nota odsvirana priča je o iskupljenju i o potrazi za unutrašnjim mirom u opraštanju drugima.

Notes Booklover, Legami
Notes sadrži 164 stranice koje možeš ispuniti čime god želiš – olakšaj si planiranje, zapisuj omiljene citate, ideje ili shopping listu. Praktičnog je dizajna i stane u svaku torbu. Dimenzije: 13.5x9cm.

Mirisna svijeća, Mala od lavande
Bogati miris vanilije stvorit će savršenu atmosferu za čitanje. Ova svijeća, promjera 7 i visine 5 cm, dolazi iz radionice hrvatskog popularnog brenda prirodne kozmetike. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Bookmark, Balvi
S ovim otkačenim označivačem stranica uvijek ćete znati gdje ste stali sa čitanjem, samo pogledajte stopala koja izviruju iz knjige.

Kartica sa citatom
“Ideje koje su mi promijenile život dobila sam čitajući ”-Bell Hooks. Idealan je ukras za policu ili radni stol. Dimenzije: 10×15 cm.

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

 

Nema na zalihi

Kategorija: