Peekabook | Ovo će boljeti

229.00 kn 183.20 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Ovo će boljeti-Tajni dnevnik mlađeg liječnika, Adam Kay, Planetopija
Kakav je život mlađeg liječnika? Pa, radni tjedan traje u prosjeku 97 sati, odluke koje mogu nekome spasiti ili oduzeti  život donose se na dnevnoj bazi, i sve je to obilno zaliveno raznim tjelesnim tekućinama. A, da, i bolnički parking zarađuje bolje od vas. Zvuči suludo? Tako je Adam Kay, danas slavni komičar i scenarist, živio šest godina dok je bio stažist i specijalizant u nekoliko britanskih bolnica. Dnevnik u koji je bez cenzure, hrabro i iskreno zapisivao bilješke nakon neprospavanih noći, beskrajnih dana i propuštenih vikenda, poslužio je kao temelj za knjigu koja je istovremeno urnebesna, zastrašujuća i bolno dirljiva. Iako se radi o britanskom sustavu javnog zdravstva (NHS), situacije i problemi su univerzalni. Pripremite se: saznat ćete sve što ste željeli o pravom životu liječnika, profesionalno i osobno, kao i pokoji podatak koji možda radije ne biste čuli.

Briljantno napisana knjiga, bestseler prodan u nekoliko milijuna primjeraka i preveden na više od 20 stranih jezika, dobitnik čak četiri nacionalne nagrade: za knjigu godine, za publicističku knjigu godine, najboljeg novog autora i knjigu godine književnog kluba Zoe Ball Book.

„Bolno zabavna knjiga. Ta bol i taj humor zajedno nekako uspijevaju proizvesti nešto posve dobro i posve plemenito, nešto što ćete svim srcem voljeti.“ – Stephen Fry

Pidžama za knjige, sVEZalice
Ako si poput nas, uvijek nosiš knjigu sa sobom u torbi i čekaš prvu priliku da nastaviš s čitanjem. Bez obzira kuda ideš, zaštiti svoje knjige od oštećenja elegantnom pidžamicom za knjige. Zimski motiv, zlatni gumb i ručni rad čine ju još posebnijom. Dimenzije 20×25 cm.

Book jar kasica ( razni modeli)
Zaljubljenici u čitanje imaju dvije stvari zajedničke: nikad nemaju dovoljno knjiga i teško se odlučuju što čitati sljedeće. Bez brige, zato je tu book jar! Napiši naslove svih knjiga koje želiš pročitati, preklopi ih jednom ili dvaput i stavi ih u staklenku. Jedino što sada trebaš učiniti je odvrnuti poklopac, izvući papirić i pustiti sudbinu da odluči. Sretno čitanje! Svaka staklenka ujedno je i kasica. I krasan dodatak tvojoj polici za knjige.

Natpisi: Read this book next, So many books so little money, Book money.
U svaku kutijicu pakiramo jednu staklenku.

Candy Cane lizalica, 2 komada
Ove lizalice neodoljiva su (doslovno) asocijacija na Božić. Zasladi čitanje okusom jagode!

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: