Peekabook | Sedam smrti Evelyn Hardcastle – Peekabook

Peekabook | Sedam smrti Evelyn Hardcastle

229.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Sedam smrti Evelyn Hardcastle, Stuart Turton, Znanje
Opis sadržaja knjige:
Umjesto proslavom, bal pod maskama završava tragedijom. Dok gosti zadivljeno promatraju vatromet, netko će lijepu i mladu kćer vlasnika imanja Blackheath lišiti života. No Evelyn neće umrijeti samo jednom. Dokle god Aiden Bishop, jedan od uzvanika, ne riješi zagonetni zločin, dan će se ponavljati bez kraja i konca. I uvijek će završiti sudbonosnim hicem iz pištolja. Jedini način da prekine taj začarani krug jest da otkrije ubojicu. K tome, Aiden se iz dana u dan budi utjelovljen u tijelu druge osobe. Svjestan da sitnice mogu promijeniti ishod i donijeti nove informacije, on pokušava promatrati svijet ne samo svojim, već i njihovim očima. Zbunjeni ste? Otvorite širom oči, jer detalji su svuda oko vas.

Sedam smrti Evelyn Hardcastle autorov je književni prvijenac, a poznata producentska kuća koja je radila čuvenu seriju Downton Abbey planira i njegovu ekranizaciju.

“Mračno komičan krimić u stilu Agathe Christie, apsolutno nepredvidljiv i s lepezom neobičnih likova.” Kirkus Reviews

Rokovnik, Magical book lab
Natpis: The best is yet to come. Zapišite sve svoje misli, ideje i planove u ovaj luksuzni rokovnik tvrdih korica presvučen mekanim baršunom u predivnoj pastelnoj boji. Prikladnog je formata tako da ga uvijek možete nositi sa sobom, jer inspiracija se može dogoditi bilo kada i bilo gdje. Na prvoj stranici je kalendar za 2020., dok ostale ispunjavate po želji.
Proizvedeno u Hrvatskoj.

Olovke, 6 komada u pakiranju
6 HB olovaka u tematskoj kutijici savršen su dodatak stolu svakog ljubitelja knjiga. Lijepo pristaju i uz boju rokovnika😊.

Natpisi: I like big books; The book was better; Eat, sleep, read, repeat; I believe in tea and books; The first rule of book club; Just my type.

Podmetači za čaše, 2 komada
Natpis: Booklovers never go to bed alone. Čitati uz omiljeni napitak predstavlja poseban užitak pa zašto onda ne biste imali i kvalitetan i lijep podmetač za šalicu ili čašu?
Dimenzije: 10×10 cm

Bookmark
Osim što možete označiti mjesto na kojem ste stali s čitanjem, u ovaj preslatki i ručno oslikani označivač stranica možete upisivati naslove knjiga koje ste pročitali (i obojati ih). Ukupno je 50 mjesta za popuniti, stoga je savršen za praćenje ovogodišnjih ciljeva i izazova. Gledajte kako se vaša mini polica popunjava sa svakom pročitanom knjigom!
Ručni rad

Flixbus bookmark
Ako čitanjem pronađeš inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, iskoristi Flixbusov kupon kojim ostvaruješ 15% popusta na vožnju autobusom do 30.06.2020. godine.

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: