Peekabook | Tjeskobni ljudi

239.00 kn 191.20 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Tjeskobni ljudi; Fredrik Backman, Fokus komunikacije
Opis sadržaja knjige:
“Razgledavanje stanova koji su na prodaju obično nije pitanje života ili smrti. Međutim, stan širom otvorenih vrata u koji je banuo neuspješni pljačkaš banke i potom potencijalne kupce te nekretnine proglasio taocima, postaje – upravo to. Među taocima je nedavno umirovljeni par koji umjesto svog braka neumorno obnavlja stanove. Tu je bogata bankarica, previše zauzeta karijerom i zarađivanjem da bi se brinula I za koga drugog. U stanu je i mladi par koji će uskoro dobiti prvo dijete, i to je otprilike jedino oko čega se mogu složiti. U ekipi su i postarija gospođa koju mahanje pištoljem ne može impresionirati, a kamoli zastrašiti, iritantna agentica za prodaju nekretnina i sredovječan muškarac prerušen u zeca. Pljačkaš banke nimalo ne dvoji – uspio je skupiti najnaporniju skupinu talaca na svijetu, ikad. No pravi cirkus nastaje tek kad svi završe na policiji u kojoj dvojica policajaca, otac i sin, pokušavaju razriješiti slučaj. Je li moguće da svi ti ljudi, i to pred istražnim organima, besramno lažu (oprostite – izbjegavaju istinu!)? Pa čak i te gospođe u godinama? I kako je, pobogu, iz zatvorenog stana nestao pljačkaš?

Čuvarica lijepih uspomena, Issa Arts
“Ova kasica zamišljena je kao čuvarica lijepih uspomena koje često zaboravimo u toku godine. Na ovaj način uspomene će biti zabilježene i čuvane, spremne da vas na Staru godinu podsjete na sve lijepe trenutke. Uz kasicu dolaze  upute za korištenje i mali start paket blokića za zapisivanje uspomena (2 x 100 listova).” Proizvedeno u Hrvatskoj.

Bookmarker Čitam svaki dan by Peekabook
Na crtu ispod naslova upišite naziv mjeseca (npr.veljača) i ako ste čitali prvog dana u mjesecu, obojite knjigicu s brojem 1. I tako za svaki dan koji ste čitali. Na kraju mjeseca, pogledajte svoju statistiku. Osim kao bookmarker i reading tracker služi i kao motivacija da čitate više i ispunite sve čitalačke ciljeve 😊.

Kartica Tjeskobni ljudi by Peekabook
Odličan način za bilježenje nakon čitanja i promišljanje o knjizi. Praktične je veličine pa ju možete utaknuti u knjigu I vratiti se svojim bilješkama kadgod to poželite.

Kartica o piscu by Peekabook
Zanima vas što Fredrik Backman kaže o pisanju, kako dobiva ideje za priče i likove? Pronašli smo za vas ove zanimljivosti!

Pločica lješnjak 30g, Encian
“Woman line linija pločica napravljena je posebno za žene. Bez dodanog šećera, ova pločica idealan je međuobrok za svaku modernu ženu te must-have proizvod za svačiju torbicu. Idealan spoj dobrog okusa i zdravih namirnica.”

Nescafe Gold Cappuccino, 2 komada

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Napomena: Isporuka je u smeđoj kutijici.

Foto: D. Kovačević

Na zalihi

Kategorija: