Peekabook | Moja sestra, serijski ubojica

229.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Moja sestra, serijski ubojica; Oyinkan Braithwaite, Znanje

Opis sadržaja knjige:
“Korede je ogorčena. Kako i ne bi? Njezina mlađa i ljepša sestra Ayoola mami pažnju gdje god da se pojavi – miljenica je obitelji, svi je obožavaju, a pogotovo muškarci koji su za nju potrošna roba. Upravo je smaknula već trećeg u nizu. I nije ju briga jer zna da se može pouzdati u stariju sestru. Korede, medicinska sestra, najbolje zna kako ukloniti svaki trag krvi, ima automobil s dovoljno velikim prtljažnikom da se u njega sakrije tijelo i beskrajno je odana mlađoj sestri koju uspješno odvraća od objavljivanja veselih slika na Instagramu kad bi zapravo trebala oplakivati “nestanak” svog dečka. Ali Korede je već dugo zaljubljena u brižnog, naočitog liječnika s kojim radi u bolnici, i sanja o danu kad će on napokon shvatiti da je upravo ona djevojka kakva mu treba. Kad se on počne viđati s Ayoolom, morat će odlučiti na čiju će se stranu prikloniti te koliko je daleko spremna ići da zaštiti ono što je izabrala – muškarca ili sestru…”

Jastučnica
Natpis na jastučnici: “I need my reading time.” Ukrasi svoj kauč ili krevet ovom predivnom jastučnicom, udobno se smjesti i čitaj. Super mekana, 100 % pamučna. Dimenzije 42×44 cm.

Blok
Natpis: „To do..or not to do“. Olakšaj si organizaciju zapisivanjem svih obaveza na jednom mjestu.  Slobodno dodaj čitanje na popis. Više puta. Dimenzije 10×21 cm. Blok sadrži 70 listova.

Door hanger
Natpis: “Shhh..I’m reading”. Zakači ga na kvaku i spriječi moguće ometanje u tvojoj najdražoj aktivnosti.

Irish cream cappuccino, 2 komada

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Photo by: D.Kovačević

Nema na zalihi

Kategorija: