Peekabook | Žene drage srcu mom

239.00 kn

Sadržaj kutijice:

Knjiga Žene drage srcu mom; Isabel Allende, Vuković & Runjić
Opis sadržaja knjige:
“Zašto je Isabel Allende feministkinja? U neodoljivoj mješavini humora, pronicavosti i mudrosti, ovaj je ogled ujedno i osobna priča o životu posvećenu borbi za pravedniji, ravnopravan svijet žena i muškaraca. Šezdesetih godina prošlog stoljeća, u atipično feministički orijentiranu časopisu za onodobni Čile, Allende je počela pisati kolumnu u kojoj je ismijavala mačizam svojih sunarodnjaka. To je razdoblje plodonosna čitanja i pisanja oblikovalo osebujan jezik kojim će se ubuduće sukobljavati s patrijarhalnim autoritetima. Nakon cjeloživotne feminističke borbe na području književnosti i publicistike, putem istupa u javnosti i rada u svojoj zakladi, u ovom memoarskom tekstu Isabel Allende razmatra vlastita iskustva sa seksizmom, ali i priče drugih žena koje su muškarci ugnjetavali. Tko su žene kojima se najviše divi? Što žene žele? Što je ključno za njihovu borbu? Kakvu svijetu težimo i kakve on žrtve od nas traži? S više od 74 milijuna prodanih knjiga, romansijerka i feministkinja Isabel Allende jedan je od najčitanijih svjetskih pisaca. “

Harry Potter notes
Ako si obožavatelj Harry Pottera ne smije nedostajati u tvojoj kolekciji. Kvalitetne vanjske stranice zatvaraju se gumicom, a unutarnje stranice lagane su krem boje, s točkicama- idealne za metodu Bullet Journal.
Dimenzije: 21 x 15 cm  Broj stranica: 96

Kartica Metoda Bullet Journal s dvije kvačice za papir
Što je metoda Bullet Journal, kako početi, što pratiti i gdje pronaći inspiraciju? Odgovore potraži na kartici, uz koju su i dvije kvačice za papir u crnoj boji.

Naljepnice Bullet Journal Kit
23 preslatke naljepnice koje će savršeno izgledati u tvom novom Harry Potter notesu, dnevniku čitanja ili planeru. Dimenzije: 21×15 cm

Set kemijskih olovaka “For dreamers only”
Kemijske olovke pastelnih boja podići će ti raspoloženje i unijeti pozitivu na stranice. Svaka ima inspirativan natpis: choose happiness, do what you love, follow your dreams. Tinta: crna boja.

Maska za lice
Razmazi se Good morning fresh skin Niveinom maskom za lice. Osvježavajuća formula s prirodnom aloe verom i vitaminom E koži pruža trenutačnu svježinu i intenzivnu vlažnost.

Nescafe Gold Cappuccino, 2 paketića

Dostava je u roku od 1 do 3 radna dana od primitka uplate. Dostava nije uključena u cijenu, a iznosi 25 kuna.

Foto: D. Kovačević

Na zalihi

Kategorija: