Holly Miller Ti, u mom snu

Nova Peekabook mystery kutijica sretno je stigla na sva odredišta! Glavna mi je misao tijekom planiranja svake kutijice odabrati sjajnu priču uz koju ćete, udobno ušuškani, uroniti u drugi svijet i malo se odmaknuti od ovog pravog. Uz to, želim odabrati proizvode koji su povezani s knjigama i čitanjem, jer znam koliko ih volite (i jer ih nikad nije previše). Nadam se da smo u tome uspjeli. 

Ovog mjeseca pripremili smo sljedeće:

Knjiga Ti, u mom snu, Holly Miller, Profil knjiga
Opis sadržaja knjige:
Još otkako je bio dječak, Joela proganjaju snovi o onima koje voli, snovi koji se uvijek ostvare – bili sretni ili ne. S godinama je naučio ne zbližavati se s ljudima i zakleo se kako si više nikad neće dopustiti da se ponovo zaljubi. Callie je, pak, izgubljena u rutini svakodnevice otkad joj je preminula najbolja prijateljica. Ne zna kako ponovo pronaći staru sebe, osobu koja je imala velike snove i planove.

Oboje trebaju razlog da počnu doista živjeti u sadašnjosti. Od prvog slučajnog susreta svjesni su da će im se životi promijeniti. Joel, bez obzira na svoje strahove, ne može odoljeti Callie, a Callie uz njega otkrije da ljubav o kakvoj je sanjala ipak postoji.
Sve dok Joel ne usne san kojeg se užasavao…

“Ti, u mom snu” – romaneskni prvijenac britanske spisateljice Holly Miller po kojemu se snima i holivudska ekranizacija – nezaboravna je, romantična priča o hrabrosti koju ljubav zahtijeva.
“Jedinstven roman koji oduzima dah. Bolan i savršen…baš poput ljubavi same.” Jodi Picoult

Bookmark Peekabook
Držač za knjige (book end)
Savršeno rješenje za organiziranje knjiga, moderne mint boje, koja će osvježiti svaki dom ili ured. Može se sklopiti kada se ne koristi, stoga ne zauzima puno prostora.

Kemijske olovke Booklover (set)
Booklover set sadrži dvije elegentane kemijske olovke, bijelu i crnu, s natpisom booklover u zlatnoj boji. Tinta je crne boje.

Mirisna svijeća
Ručno rađena svijeća od sojinog voska. Miris: jagoda. Najbolje upotrijebiti uz dobru knjigu, omiljeni napitak i udobnu sofu.

Mirisna svijeća - Peekabook
Bookmarker oslikan s obje strane
Natpis: “Take time to make your soul happy”. Dimenzije: 5,2 x 14,8 cm. Napravljen od čvrstog papira.

Nescafe gold cappuccino, 2 komada

Holly Miller Ti, u mom snu

U slučaju da ste propustili ovu kutijicu, dostupna je ovdje, u ograničenim količinama.

Narudžbe za novu kutijicu, kojom ćemo obilježiti prvi rođendan, dostupne su ovdje. Uskoro više o rođendanskoj kutijici.

0 Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *