Naslovnica bloga Tjeskobni ljudi

Otvorili smo još jednu Peekabook kutijicu! Ovaj sam se posebno veselila, jer smo samo za vas dizajnirali tri proizvoda, a zbog jednog stvarno posebnog, također iz hrvatske radionice, promijenili smo kutijicu, jer je za našu originalnu bio prevelik.

Krenimo…

U novoj kutijici su:
Knjiga Tjeskobni ljudi; Fredrik Backman, Fokus komunikacije

Opis sadržaja knjige:
“Razgledavanje stanova koji su na prodaju obično nije pitanje života ili smrti. Međutim, stan širom otvorenih vrata u koji je banuo neuspješni pljačkaš banke i potom potencijalne kupce te nekretnine proglasio taocima, postaje – upravo to. Među taocima je nedavno umirovljeni par koji umjesto svog braka neumorno obnavlja stanove. Tu je bogata bankarica, previše zauzeta karijerom i zarađivanjem da bi se brinula I za koga drugog. U stanu je i mladi par koji će uskoro dobiti prvo dijete, i to je otprilike jedino oko čega se mogu složiti. U ekipi su i postarija gospođa koju mahanje pištoljem ne može impresionirati, a kamoli zastrašiti, iritantna agentica za prodaju nekretnina i sredovječan muškarac prerušen u zeca. Pljačkaš banke nimalo ne dvoji – uspio je skupiti najnaporniju skupinu talaca na svijetu, ikad. No pravi cirkus nastaje tek kad svi završe na policiji u kojoj dvojica policajaca, otac i sin, pokušavaju razriješiti slučaj. Je li moguće da svi ti ljudi, i to pred istražnim organima, besramno lažu (oprostite – izbjegavaju istinu!)? Pa čak i te gospođe u godinama? I kako je, pobogu, iz zatvorenog stana nestao pljačkaš?

Mini verzija Peekabook kutijice sa knjigom Tjeskobni ljudiČuvarica lijepih uspomena, Issa Arts
Čuvarica me je toliko osvojila i htjela sam da ju i vi otkrijete.

“Ova kasica zamišljena je kao čuvarica lijepih uspomena koje često zaboravimo u toku godine. Na ovaj način uspomene će biti zabilježene i čuvane, spremne da vas na Staru godinu podsjete na sve lijepe trenutke. Uz kasicu dolaze  upute za korištenje i mali start paket blokića za zapisivanje uspomena (2 x 100 listova).“ Čuvarica me je toliko osvojila i htjela sam da ju i vi otkrijete

čuvarica lijepih uspomenaBookmarker Čitam svaki dan by Peekabook
Na crtu ispod naslova upišite naziv mjeseca (npr.veljača) i ako ste čitali prvog dana u mjesecu, obojite knjigicu s brojem 1. I tako za svaki dan koji ste čitali. Na kraju mjeseca, pogledajte svoju statistiku. Osim kao bookmarker i reading tracker služi i kao motivacija da čitate više i ispunite sve čitalačke ciljeve 😊.

bookmark čitam svaki danKartica Tjeskobni ljudi by Peekabook
Odličan način za bilježenje nakon čitanja i promišljanje o knjizi. Praktične je veličine pa ju možete utaknuti u knjigu i vratiti se svojim bilješkama kadgod to poželite.

Kartica o piscu by Peekabook
Volim čitati bilješke o piscu, njihove intervjue i blogove, jer oni su zanimljivi kao i priče koje pišu. Fascinantno je saznati kako su dobili ideje, kako izgleda njihov proces pisanja i što osjećaju za svoje likove. Upravo iz tog razloga, napravili smo karticu o autoru, kao jedan od proizvoda u kutijici. 

Mini verzija Peekabook kutijice sa knjigom Tjeskobni ljudiPločica lješnjak 30g, Encian
“Woman line linija pločica napravljena je posebno za žene. Bez dodanog šećera, ova pločica idealan je međuobrok za svaku modernu ženu te must-have proizvod za svačiju torbicu. Idealan spoj dobrog okusa i zdravih namirnica.”

Nescafe Gold Cappuccino, 2 paketića

Ovu kutijicu možete naručiti ovdje.  Pogledajte i mini verziju.

 

0 Shares

anxious peoplebook boxfredrik backmannajbolja knjigatjeskobni ljudi

Komentari su isključeni.