Tko je Maud Dixon

Tko je Maud Dixon – Alexandra Andrews

 

Još jedna kutijica koja je brzo osvojila sve simpatije !

Što je sve u njoj?

 

Must read knjiga “Tko je Maud Dixon?”.

Uzbudljiv roman autorice Alexandre Andrews inspiriran je famom oko misteriozne talijanske spisateljice Elene Ferrante. Dijelom psihološki triler, a dijelom priča o ostvarivanju ambicija bez obzira na sve prepreke.

Alexandra Andrews Tko je Maud Dixon

Peekabook | Tko je Maud Dixon

Knjigom godine proglasili su je: New York Times, Time, New York Post, Einterteiment Weekly i drugi.

O čemu se radi?

“Slavna i hvaljena, autorica bestselera, a posve nedostupna… tko je doista Maud Dixon?

Florence Darrow želi postati spisateljica. Nakon što dobije otkaz u jednoj izdavačkoj kući, objeručke prihvaća priliku da postane osobnom pomoćnicom slavne Maud Dixon, autorice bestselera čiji stvarni identitet javnosti nije poznat. Novi posao ima i strogo određene uvjete – potpunu tajnost, život u kući na osami daleko od grada…”

Pronađi i ..

Vodicu za lice Novexpert koja se može koristiti za čišćenje i matiranje kože, fiksator šminke, a u vrućim danima za trenutni osjećaj hlađenja. 100% je prirodna i proizvedena u Francuskoj. Toaletnu torbicu spomenutog francuskog brenda, kao i 4-dijelni putni set. Svoj omiljeni gel za tuširanje, šampon, regenerator za kosu i kremu za lice jednostavno pretoči u plastičnu bočicu ili posudicu i ponesi sa sobom na putovanje.

Novexpert vodica za lice

Vodica za lice Novexpert

 

Kao šećer na kraju, imaš ekskluzivni pristup videu koji je nastao samo za Peekabook klijentice. Dr.sc. Anđela Jelić govori na temu Psihologije prehrane, zdavlja i blagostanja.

Ljeti, možda više nego ikad, naše nesigurnosti uz tijelo postaju glasnije, a uskraćivanje neke hrane kao priprema za plažu jako česte misli. Kako to promijeniti i izgraditi zdravi odnos prema tijelu i hrani saznaj u videu. Za pristup videu, otvori kameru na mobitelu i približi je QR kodu na kartici.

Ako ti se sviđa sve što vidiš, nemoj dugo čekati, jer količine su ograničene.

0 Shares

Komentari su isključeni.